Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Ginger Marmalade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
30 oz
Składniki
-
lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith) plus juice (approx. 2 oz)1
-
fresh ginger peeled, thinly sliced1 oz
-
zucchini cut into pieces (2 in.)18 oz
-
sugar18 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
2 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
292.3 kJ /
69.9 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pump Up the Jam
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Coleslaw
10 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Gingerbread Cookie Cups with Cinnamon Apples
1 h
Vegetable Stock Base
40 min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 min
Sweet Potato Spoon Bread
1 h
Asian Cabbage Salad
50 min
Lentil Loaf
1 h 10 min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Mushroom Walnut Pâté
5 min
Mushroom Pâté
1 h 30 min
Apple Nut Bread
1 h 25 min