Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di yogurt di soia
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di zucchero grezzo di canna
- 260 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio di oliva
- 15 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche
- ½ cucchiaino di sale
-
1
uovo, sbattuto
lub bevanda a base di soia q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 737.9 kJ / 176.4 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 0.2 mg
Alternatywne przepisy
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Pane ai cereali con i semi
3óra 10p
Pane ai cereali
3h
Pane al latticello
18h
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Pane rustico svizzero
28 godz.
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
2óra
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h