Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
Gluten-Free Flour
-
oats, gluten-free4 oz
-
3 ½ oz brown rice flour, plus extra to dustwhite rice flour plus extra to dust3 ½ oz
-
tapioca flour1 ½ oz
Pecan Streusel
-
brown sugar2 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
1 oz walnut halveswhole pecans1 oz
-
unsalted butter chilled, cut into pieces2 oz
Cream Cheese Batter
-
cream cheese softened, cut into pieces16 oz
-
sugar4 oz
-
4 oz sour creamplain yogurt4 oz
-
large eggs2
-
tapioca flour1 ½ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Pumpkin Batter
-
vegetable oil6 oz
-
sugar6 oz
-
brown sugar3 oz
-
large eggs3
-
canned pumpkin purée5 oz
-
baking soda1 ½ tsp
-
salt½ tsp
-
1 tsp homemade pumpkin spice mix, (see Tip)pumpkin spice1 tsp
-
confectioners sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
441.8 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
2398.8 kJ /
573.3 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus Cheesecake
2 godz. 45 min
Pineapple Cheese Braid
3 godz. 30 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Date and Nut Balls
20 min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 godz. 20 min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Southern Coleslaw
15 min
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
30 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 min
Banana Bread Maui
1 godz.
Apple Fritter Bread
2 godz.
Protein Boosted Waffles
25 min