Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 portions
Składniki
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
eggs, large2
Chocolate Pudding Filling
-
155 g dark chocolate, 70%, high quality chips or chunksValrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)155 g
-
whole milk200 g
-
sugar45 g
-
cornstarch2 tbsp
-
egg yolks from large eggs2
-
butter, unsalted in pieces60 g
Caramel Filling
-
sugar155 g
-
butter, unsalted cold in 1 cube130 g
-
water divided1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
whipping cream150 g
Rolling and Assembly
-
mango, ripe thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68 mg
Białko
8 g
Kalorie
2536 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Cheesecake
Brak ocen
Cloudy apple juice
10 min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 godz. 40 min
Cashew-Vanilla Yogurt
16 godz.
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Honey citron tea
1 godz. 45 min
Red bean ice cream
29 godz. 50 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Raw kibbeh
15 min
Magic potion
1 godz. 5 min
Orange Sorbet
10 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min