Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 portions
Składniki
-
vanilla bean pod1
-
sugar plus extra to sprinkle170 g
-
whipping cream910 g
-
egg yolks from large eggs8
-
tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
38 mg
Białko
4 g
Kalorie
1556 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Beer Cheese
15 min
Quiche Lorraine
45 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min