Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)

Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)

4.4 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 portions

Składniki

  • vanilla bean pod
    1
  • sugar plus extra to sprinkle
    170 g
  • whipping cream
    910 g
  • egg yolks from large eggs
    8
  • tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 38 mg
Białko 4 g
Kalorie 1556 kJ / 372 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...