Urządzenia i Akcesoria
Traditional crème brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
6 portions
Składniki
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Meringues
5 Std.
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Choux pastry
1 Std.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Croquembouche
3 Std. 30 Min
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Pavlova
6 Std.