Urządzenia i Akcesoria
Traditional crème brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
6 portions
Składniki
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 godz.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Pavlova
6 godz.
Choux pastry
1 godz.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Chocolate volcanos
55 min
Crème pâtissière
15 min
Salted caramel sauce
40 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min