Urządzenia i Akcesoria
Custard horns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 pieces
Składniki
-
unsalted butter frozen, cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream chilled200 g
-
egg yolks 1 lightly beaten to brush4
-
caster sugar plus extra to sprinkle80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk200 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
icing sugar to dust (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
94.6 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
959.2 kJ /
229.3 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Pistachio Filled Eid Cookies
45 min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
10 godz.
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Afghan biscuits
25 min
Better banana cake
45 min