Urządzenia i Akcesoria
Japanese Bakery Special Custard
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 AMAN delete test
Składniki
-
egg yolk (from chicken egg) from large eggs7
-
sugar100 g
-
cake and pastry flour45 g
-
whole milk500 g
-
1 tsp vanilla extract, naturalvanilla pod seeds only¼
-
butter, unsalted cut into pieces30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 AMAN delete test
Sód
12.5 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
245.3 kJ /
58.6 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Brak ocen
Mini Classic Polish "torts"
2 godz. 30 min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2 godz. 30 min
Candied Strawberries
35 min
Pecan Pie Ice Cream Shake
1 godz.
Red Velvet Cookies
3 godz.
Coffee Candy
25 min
Dubai Chocolate Bar
2 godz. 20 min