Urządzenia i Akcesoria
Japanese Bakery Special Custard
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 AMAN delete test
Składniki
-
egg yolk (from chicken egg) from large eggs7
-
sugar100 g
-
cake and pastry flour45 g
-
whole milk500 g
-
1 tsp vanilla extract, naturalvanilla pod seeds only¼
-
butter, unsalted cut into pieces30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 AMAN delete test
Sód
12.5 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
245.3 kJ /
58.6 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini chocolate bundts
45 min
Little Mug Gingerbread Houses
5 godz. 30 min
Spiralized Apple Cake
1 godz. 20 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Apple and cinnamon hot cross buns
2 godz. 20 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2 godz. 30 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Orange Caramel Choux Puffs
1 godz. 20 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min