Japanese Bakery Special Custard

Japanese Bakery Special Custard

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 AMAN delete test

Składniki

  • egg yolk (from chicken egg) from large eggs
    7
  • sugar
    100 g
  • cake and pastry flour
    45 g
  • whole milk
    500 g
  • vanilla pod seeds only
    ¼
    1 tsp vanilla extract, natural
  • butter, unsalted cut into pieces
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 AMAN delete test

Sód 12.5 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 245.3 kJ / 58.6 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...