Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 pieces
Składniki
Pastry Dough
-
all purpose white flour350 g
-
icing sugar115 g
-
almond flour60 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled180 g
-
egg, large1
-
egg yolk from a large egg1
-
water, cold1 tsp
Olive Oil Cake
-
all purpose white flour200 g
-
eggs, large3
-
extra virgin olive oil130 g
-
sugar100 g
-
whole milk60 g
-
baking powder1 ½ tsp
Lemon Basil Cream
-
gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)1 ½ sheets
-
water, cold to cover
-
eggs, large4
-
sugar140 g
-
butter, unsalted diced140 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice from 2 large lemons140 g
-
fresh basil leaves plus extra to decorate8 - 10
Assembly
-
berries, mixed, fresh to decorate450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
127 mg
Białko
11 g
Kalorie
2749 kJ /
657 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min
Mango Swiss Roll
40 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1 godz.
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 godz. 25 min
Baklava
1 godz. 10 min
Black forest cake
5 godz.
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7 godz. 45 min
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 godz. 10 min
Keto sweet pastry
1 godz.
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min
Rich Fruit Cake
25 godz. 25 min