Maple-Buttered Rum Cider

Maple-Buttered Rum Cider

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
12 portions

Składniki

  • butter, unsalted in pieces
    60 g
  • maple syrup
    60 g
  • vanilla pod seeds only
    1
  • salt
    ⅛ tsp
  • cider
    1360 g
  • orange juice
    170 g
  • rum
    285 g
  • cinnamon whiskey (opcjonalnie)
    170 g
  • apple (any type) sliced, to garnish
    1
  • orange sliced, to garnish
    1
    1 orange, thin peel only, no pith, to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 30.5 mg
Białko 0.4 g
Kalorie 738.2 kJ / 176.4 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 21.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...