Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises

Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises

3.7 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 portions

Składniki

La banquise
  • 100 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 100 g de mascarpone
Le coulis de framboise (facultatif)
  • 125 g de framboises fraîches
  • 50 g de sucre en poudre
  • 70 g d'eau
Le crumble de speculoos
  • 75 g de farine de blé
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 40 g de cassonade
  • 50 g de biscuits speculoos
Le manteau tout chocolat
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 60 g de mascarpone
  • 40 g de crème liquide 35% m.g.

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 2223 kcal / 531 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...