Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises

Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises

3.7 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 portions

Składniki

La banquise
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    100 g
  • de mascarpone
    100 g
Le coulis de framboise (facultatif)
  • de framboises fraîches
    125 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • d'eau
    70 g
Le crumble de speculoos
  • de farine de blé
    75 g
  • de beurre coupé en morceaux
    50 g
  • de cassonade
    40 g
  • de biscuits speculoos
    50 g
Le manteau tout chocolat
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    100 g
  • de mascarpone
    60 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 2223 kcal / 531 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...