Roulé de speculoos au chocolat

Roulé de speculoos au chocolat

3.7 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 parts

Składniki

La crème au speculoos
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de lait
    200 g
  • œufs
    2
  • de fécule de maïs
    20 g
  • de pâte de speculoos
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    200 g
Le biscuit
  • œufs
    6
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de sucre vanillé maison
    2 c. à café
  • de farine de blé
    150 g
  • de cacao en poudre non sucré
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 313.8 kcal / 1314.3 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 35.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...