Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de biscuits Oréo®
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 320 g de fromage frais
- 140 g de sucre en poudre
- 170 g de yaourt à la vanille
- 370 g de crème liquide entière, très froide
- 3 c. à soupe d'eau froide
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2512 kJ / 600.8 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entremets aux deux chocolats
35min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1 Std. 30 Min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Gâteau à la violette
4 Std. 45 Min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Cheesecake framboises
5h
Cheesecake praliné
4h
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 min
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h