
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème à la vanille
- 375 g de lait
- 30 g de fécule de maïs
- 60 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de vanille en poudre
- 250 g de beurre doux coupé en morceaux
Le montage
- 32 biscuits type biscuits Thé
- cacao en poudre pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 455.8 kcal / 1890.5 kJ
- Białko
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Węglowodany
- 33.8 g
- Błonnik
- 2.2 g