Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser
- 400 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 300 g Champignons, geviertelt
- 20 g Öl
- 1 Schalotte
- 2 EL Weißweinessig
- 120 g Feta, light, in Würfeln (1 cm)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1117 kJ / 267 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gebratener Kichererbsensalat
45min
Blumenkohlsalat mit Hähnchen
50min
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30min
Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen
45min
Spargel-Bohnen-Salat mit Ei
40min
Garnelen-Gemüse-Salat
40min
Blumenkohlsalat mit Joghurt-Sauce und Halloumi
35min
Pesto-Gemüse-Salat
20 Min
Champignon-Rucola-Salat
30min
Spargelsalat
20 Min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1 Std.
Kohlrabi-Eier-Salat
1 Std. 15 Min