Driekoningentaart met peren en rozijnen

Driekoningentaart met peren en rozijnen

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 stuks

Składniki

  • peren geschild, in kleine blokjes
    450 g
  • boter in stukken
    50 g
  • suiker
    80 g
  • rozijnen
    50 g
  • perenbrandewijn
    5 g
  • vanillestokje klein, enkel het merg
    1
  • amandelpoeder
    75 g
  • bladerdeeg
    500 g
  • eierdooier
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stuk

Białko 7 g
Kalorie 2651 kJ / 638 kcal
Tłuszcz 55 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...