Driekoningentaart met peren en rozijnen
TM6 TM5

Driekoningentaart met peren en rozijnen

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 450 g peren geschild, in kleine blokjes
  • 50 g boter, in stukken
  • 80 g suiker
  • 50 g rozijnen
  • 5 g perenbrandewijn
  • 1 vanillestokje klein, enkel het merg
  • 75 g amandelpoeder
  • 500 g bladerdeeg
  • 1 eierdooier

Wartości odżywcze
na 1 stuk
Kalorie
2651 kJ / 638 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
55 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy