Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g peren geschild, in kleine blokjes
- 50 g boter, in stukken
- 80 g suiker
- 50 g rozijnen
- 5 g perenbrandewijn
- 1 vanillestokje klein, enkel het merg
- 75 g amandelpoeder
- 500 g bladerdeeg
- 1 eierdooier
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2651 kJ / 638 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 55 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Brak ocen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Mout milkshake
10 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Appelcake
1 Std.
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Chocolade broodpudding
1h 25 min