Tartare sauce

Tartare sauce

4.0 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
280 g

Składniki

  • pickled gherkins (approx. 20 g)
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    1 sprig
  • fresh chives or 1 tsp dried chives
    3 - 4
  • egg
    1
  • mustard powder
    ½ tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • fresh tarragon leaves only or 1/4 tsp dried tarragon
    ½ tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • white wine vinegar
    2 tsp
  • grapeseed oil
    200 g
  • pickled capers drained
    2 tsp

Wartości odżywcze na 280 g

Kalorie 1865.6 kcal / 7805.5 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 205.3 g
Węglowodany 5.5 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Sód 2089.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...