Urządzenia i Akcesoria
Salsa al cren
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 120 godz. 10 min
12 porzioni
Składniki
-
130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
-
100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.1 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vellutata porri, patate, prosciutto e crema al limone
50 min
Gnocchi alle ortiche
1 godz. 10 min
Polenta
1 godz.
Sorbetto alle fragole, zenzero e semi di chia
10 min
Gnocchi de' susini
1 godz.
Vellutata di porri
40 min
Salsa bolzanina
15 min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Bigoli in salsa
1 godz. 30 min
Sugoli di uva
1 godz.
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min