Urządzenia i Akcesoria
Salsa al cren
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 120 godz. 10 min
12 porzioni
Składniki
-
130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
-
100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.1 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sugoli di uva
1 Std.
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Confettura di fragole al balsamico
1 Std.
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min
Infuso al finocchio e pompelmo
30 Min
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1 Std. 30 Min
Salsa peverada
30 Min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Strüdel di mele
1 Std. 35 Min