Urządzenia i Akcesoria
Salsa al cren
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 120 godz. 10 min
12 porzioni
Składniki
-
130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
-
100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.1 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vellutata di porri
40 min
Presnitz
2 godz.
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Confettura ai petali di rosa
45 min
Gnocchi de' susini
1 godz.
Mostarda
36 godz. 40 min
Infuso menta e liquirizia
25 min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Sugoli di uva
1 godz.
Pinza
50 min
Fritole veneziane
2 godz. 40 min
Risotto con fegatini di pollo
40 min