Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Sarde in saor
25 Std.
Vellutata di porri
40 Min
Vellutata di porcini
50 Min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Sarde in saor
24h 30min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Gnocchi de' susini
1 Std.
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3 Std. 30 Min
Agliata verde
15min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Risotto bianco con porri e mela
30 Min