Confettura di pomodori verdi e zenzero

Confettura di pomodori verdi e zenzero

4.1 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 vasetti

Składniki

  • 30 g di radice fresca di zenzero pelata e a pezzi (1 cm)
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 500 g di zucchero
  • 1000 g di pomodori verdi a tocchetti (2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0.2 g
Kalorie 209 kJ / 50 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...