Salsa dip ai peperoni (vegan)

Salsa dip ai peperoni (vegan)

3.4 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 200 g di peperoni rossi puliti e a tocchetti (1 cm circa)
  • 80 g di ceci in scatola lessi, ben scolati
  • 1 - 2 pizzichi di sale preferibilmente integrale, a piacere
  • 1 - 2 pizzichi di paprika dolce a piacere
  • 40 g di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Białko 7.2 g
Kalorie 2142 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 42.4 g
Węglowodany 27.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...