Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin risotto with bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to garnish40 g
-
water1220 g
-
pumpkin flesh cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
-
shallots30 g
-
bacon rashers, cut into thin pieces100 g
-
butter40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)320 g
-
dry white wine60 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tbsp
-
fine salt to taste
-
60 g fresh green peasfrozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.2 g
Kalorie
1452 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Pumpkin soup
35 min
Beef Stroganoff
45 min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Poppy seed and rosemary crispbread
1 godz. 15 min
Ratatouille
40 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Risotto bolognese
45 min