香椿炖蛋
TM6 TM5

香椿炖蛋

3.4 (5 ocen)

Składniki

  • 65 克 香椿 ,去除根部
  • 1 茶匙 盐 (约5克)
  • 4 颗 蛋 ,约200克
  • 5 克 生抽
  • 700 克 水 ,按步骤添加
  • 5 克 麻油
  • 500 克 水 ,蒸煮用

Wartości odżywcze
na 2 人份
Kalorie
1501 kJ / 359 kcal
Białko
27.6 g
Węglowodany
12.4 g
Tłuszcz
22.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Błonnik
25 g
Sód
2675.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy