Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 克 香椿 ,去除根部
- 1 茶匙 盐 (约5克)
- 4 颗 蛋 ,约200克
- 5 克 生抽
- 700 克 水 ,按步骤添加
- 5 克 麻油
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 2 人份
- Kalorie
- 1501 kJ / 359 kcal
- Białko
- 27.6 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 2675.9 mg