冬瓜烧豆皮
TM31 TM5 TM6

冬瓜烧豆皮

4.0 (17 ocen)

Składniki

  • 15 克 油
  • 10 克 姜, 切片
  • 3 朵 新鲜香菇, 切片
  • 15 克 胡萝卜, 切片
  • ½ 茶匙 红糖
  • 30 克 酱油
  • 500 克 冬瓜, 切大块(约5厘米)
  • 2 块 生豆皮, 切片
  • 50 克 水
  • ½ 茶匙 麻油
  • 10 克 芹菜, 切末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
303 kJ / 72 kcal
Białko
3.226 g
Węglowodany
6.066 g
Tłuszcz
4.191 g
Błonnik
1.788 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy