葱爆牛肉卷
TM6 TM5

葱爆牛肉卷

4.8 (9 ocen)

Składniki

  • 300 克 肥牛片
  • 适量 沸水 ,汆烫用
  • 15 克 油
  • 1 瓣 蒜头 ,切片
  • 100 克 京葱 ,切斜丝
  • 15 克 生抽
  • 1 小撮 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1082.5 kJ / 259 kcal
Białko
33.3 g
Węglowodany
6.3 g
Tłuszcz
11.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
1.2 g
Sód
729.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy