Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 肥牛片
- 适量 沸水 ,汆烫用
- 15 克 油
- 1 瓣 蒜头 ,切片
- 100 克 京葱 ,切斜丝
- 15 克 生抽
- 1 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1082.5 kJ / 259 kcal
- Białko
- 33.3 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 729.8 mg