清炖牛腱肉
TM6

清炖牛腱肉

4.2 (18 ocen)

Składniki

  • 600 克 牛腱肉 ,切大块,约5厘米,提前汆烫沥干
  • 30 克 料酒
  • 30 克 大葱 ,切段
  • 20 克 姜
  • 1 茶匙 花椒
  • 1 片 香叶
  • 1200 克 水
  • 1 - 2 茶匙 盐 ,依个人口味调整
  • 2 支 新鲜香菜 ,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
359.3 kJ / 85.9 kcal
Białko
15.7 g
Węglowodany
3.2 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
0.5 g
Sód
287.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy