Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 牛腱肉 ,切大块,约5厘米,提前汆烫沥干
- 30 克 料酒
- 30 克 大葱 ,切段
- 20 克 姜
- 1 茶匙 花椒
- 1 片 香叶
- 1200 克 水
- 1 - 2 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 2 支 新鲜香菜 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 359.3 kJ / 85.9 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 287.6 mg