韭菜炒虾仁
TM31 TM5 TM6

韭菜炒虾仁

3.6 (11 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜头
  • 10 克 油
  • 40 克 黑木耳,干的 ,泡发后切丝
  • 120 克 韭菜, 切段
  • 100 克 虾仁
  • ½ 根 新鲜辣椒, 切片
  • ¼ 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
468 kJ / 111 kcal
Białko
7.828 g
Węglowodany
7.638 g
Tłuszcz
5.462 g
Błonnik
4.549 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy