Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 猪里脊肉 ,切片
- 5 克 料酒
- 5 克 生抽
- ½ 茶匙 淀粉 (约2克)
- 20 克 油
- 250 克 莴笋 ,去皮,切片
- 2 克 盐 (约½平茶匙)
- 2 克 糖 (约½平茶匙)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 955 kJ / 228.5 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 615.7 mg