Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 克 土豆 ,去皮
- 80 克 油
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 1 汤匙 干辣椒碎
- ½ 茶匙 花椒粉
- 1 茶匙 醋
- 5 根 葱 ,切葱花
- 1 茶匙 孜然粉
- ½ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2011 kJ / 481 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 42.9 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1226.8 mg