Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 五花肉, 切0.5厘米厚片
- 1 茶匙 料酒
- 300 克 山药, 去皮,切0.5厘米厚片
- 30 克 青椒, 切块
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 糖
- 30 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 794 kJ / 189 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 0.8 g