Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 80 g di zucchero
- 500 g di mascarpone freddo
- 40 g di Rum bianco
- 4 colombe pasquali piccole (100 g ciascuna)
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2301.6 kJ / 550.1 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Tłuszcz
- 38.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 64.2 mg
Alternatywne przepisy
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Crema gianduia e mascarpone
10min
Besciamella (TM6)
15min
Pizza romana bianca
6h 30min
Crema chiboust
1h
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30 min
Lasagne al radicchio
2 Std.
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi
1j 20 mnt
Crespelle di Teramo
1h 15 min
Millefoglie
5 Std.