Urządzenia i Akcesoria
Tiramisù pasquale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
-
1 uovo
-
2 tuorli
-
80 g di zucchero
-
500 g di mascarpone freddo
-
40 g di Rum bianco
-
4 colombe pasquali piccole (100 g ciascuna)
-
cacao amaro in polvere a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
64.2 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
2301.6 kJ /
550.1 kcal
Tłuszcz
38.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Besciamella
15 min
Castagne sottovuoto
1 godz. 30 min
Torta della nonna
1 godz. 30 min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 min
Millefoglie di colomba
1 godz.
Crostatina al cioccolato
13 godz.
Crêpes al radicchio e carciofi
1 godz. 50 min
Crema gianduia e mascarpone
10 min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 godz. 30 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Tiramisù scomposto
30 min
Crema Bimby ® (TM6)
45 min