Urządzenia i Akcesoria
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1 pezzo
Składniki
-
3 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
-
400 g di farina di grano duro
-
6 g di lievito di birra fresco
-
1490 g di acqua
-
50 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati e a pezzi
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
53.9 g
Kalorie
6966 kJ /
1665 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
21 g
Węglowodany
330.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Spighette al kamut
3 Std. 55 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Filoncini di semola
4 Std.