Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 400 g di farina di grano duro
- 6 g di lievito di birra fresco
- 1490 g di acqua
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzi
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6966 kJ / 1665 kcal
- Białko
- 53.9 g
- Węglowodany
- 330.8 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pandolce variegato alla confettura
9 Std.
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Pane alla ricotta
3 Std.
Pane di patate
3 Std.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3u. 10min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 Std. 10 Min
Pane bianco
3 Std.
Filoncini di semola
4 Std.
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min