Polpettone di manzo ripieno sottovuoto

Polpettone di manzo ripieno sottovuoto

4.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porzioni

Składniki

Polpettone di manzo
  • 15 g di pane raffermo
  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 20 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 40 g di cipolla in quarti
  • 50 g di carote a tocchetti
  • 50 g di mortadella a tocchetti
  • 300 g di carne trita di manzo
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 6 fette di speck
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaio di aceto
Terminare la preparazione
  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 983.7 mg
Białko 25.6 g
Kalorie 15855.4 kJ / 378.7 kcal
Tłuszcz 27.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...