Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette

Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette

4.4 356 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de mimolette en cubes
    150 g
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • d'eau
    700 g
  • de bouillon de poule
    1 cube
  • de thym frais effeuillées
    4 branches
  • du sel
  • d'oignons doux des Cévennes, en lamelles
    300 g
  • de sucre en poudre
    2 c. à soupe
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 558 kcal / 2343 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...