Cake aux pépites de chocolat et graines de sarrasin

Cake aux pépites de chocolat et graines de sarrasin

4.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 parts

Składniki

  • de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le moule
    170 g
  • de chapelure pour le moule
    2 c. à soupe
    2 c. à soupe de farine de blé, pour le moule
  • de graines de sarrasin pour le moule
    25 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    150 g
  • de sucre en poudre
    120 g
  • œufs
    3
  • de sel
    ½ c. à café
  • de farine de blé
    230 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de lait
    70 g
  • fleur de sel pour la finition

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 325 kcal / 1366.5 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 31.9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 241.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...