Loubia (haricots blancs à la tomate)

Loubia (haricots blancs à la tomate)

3.9 381 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

La veille
  • de haricots blancs demi-secs
    250 g
Le jour même
  • gousses d'ail
    3
  • de persil frais, équeuté
    ½ bouquet
  • de coriandre fraîche équeuté
    ½ bouquet
  • de tomates coupées en quartiers
    250 g
  • de gingembre en poudre
    1 c. à café
  • de curcuma en poudre
    ½ c. à café
  • de cumin en poudre
    ½ c. à café
  • de paprika
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de concentré de tomate
    2 c. à café
  • d'huile d'olive
    50 g
  • d'eau
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 355 kcal / 1485 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 580 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...