
Urządzenia i Akcesoria
Fenchel-Spargel-Salat mit weichem Camembert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
Dressing
-
Dijonsenf20 g
-
Zitronensaft30 g
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Salz¼ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Fenchel- und Spargelsalat
-
Camembert (ganz)250 g
-
Thymian, frisch nur Blätter1 Zweiglein
-
Spargel geputzt und in Stücke geschnitten (3 cm)450 g
-
Salz zum Würzen
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen zum Würzen
-
Wasser500 g
-
Fenchelknollen (siehe Tipp)2
-
Pinienkerne2 - 4 EL
-
Rucola60 - 100 g
-
Oliven, schwarz, entkernt16
-
Sprossen, frisch (optional)
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
453 kcal /
1888 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
1287 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frühlingsküche
26 Przepisów
Austria
Austria