
Urządzenia i Akcesoria
Vitello tonnato sous-vide
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
Kalbfleisch sous-vide
-
Wasser etwas mehr zum Kühlen1500 g
-
Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)30 g
-
Kalbfleisch in einem Stück (siehe Tipp)600 g
-
natives Olivenöl extra15 g
-
Salz1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Wacholderbeeren2 - 3
Thunfisch-Sauce
-
Erdnussöl200 g
-
Thunfisch in Öl abgetropft80 g
-
Sardellenfilets, in Öl eingelegt abgetropft2
-
Kapern, eingelegt5 - 10 g
-
Zitronensaft frisch gepresst15 g
-
weißer Balsamessig5 g
-
Eidotter2
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
531 kcal /
2224 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
48 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
352 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sous-vide
20 Przepisów
Austria
Austria