Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert

Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert

3.7 211 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'échalotes
  • 100 g de vin blanc
  • 50 g de jus de citron
  • 80 g de beurre
  • 800 g de petites pommes de terre nouvelles grattées
  • 600 g d'eau
  • 500 g de filets de lieu noir sans peau
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 filet d'huile d'olive
  • ½ botte de ciboulette fraîche ciselée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 1964 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...