Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert

Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert

3.7 200 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    50 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de jus de citron
    50 g
  • de beurre
    80 g
  • de petites pommes de terre nouvelles grattées
    800 g
  • d'eau
    600 g
  • de filets de lieu noir sans peau
    500 g
  • sel
  • poivre moulu
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • botte de ciboulette fraîche ciselée
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 469 kcal / 1964 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...