Urządzenia i Akcesoria
Magic bean chocolate cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease120 g
-
canned kidney beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
strong brewed coffee (see Tips)1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs5
-
coconut sugar140 g
-
cocoa powder70 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
dark chocolate (50% cocoa) broken into pieces120 g
Swiss meringue topping
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
sea salt1 pinch
Assembly
-
fresh strawberries hulled and sliced250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
283 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1235.2 kJ /
295.2 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
34.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
High protein brownies
20 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Magnolia Kitchen brownies
1 godz. 10 min
Gluten free waffle cones
35 min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Quick almond biscuits
35 min