Urządzenia i Akcesoria
Magic bean chocolate cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease120 g
-
canned kidney beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
strong brewed coffee (see Tips)1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs5
-
coconut sugar140 g
-
cocoa powder70 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
dark chocolate (50% cocoa) broken into pieces120 g
Swiss meringue topping
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
sea salt1 pinch
Assembly
-
fresh strawberries hulled and sliced250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
283 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1235.2 kJ /
295.2 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
34.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Sugar-free layered lamingtons
55 min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 min
Crunchy nut snaps
3 godz. 45 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 godz. 30 min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 godz.
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 godz. 30 min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 godz. 20 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 min