Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion or red onion, cut into wedges (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Mirepoix
15min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Keine Bewertungen
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Browned Onions (200 g)
25min
Bacon with chicken strips
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min