Urządzenia i Akcesoria
Browned onions (200 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
brown onion or red onion, cut into wedges (3-4 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
8.4 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
1074.5 kJ /
256.8 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Custard
15 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Bacon with chicken strips
15 min
Sautéed chicken strips
15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Browning 12.5 oz Shallots
25 min