Urządzenia i Akcesoria
Browned onions (200 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
brown onion or red onion, cut into wedges (3-4 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
8.4 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
1074.5 kJ /
256.8 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon with chicken strips
15 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min