
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion or red onion, cut into wedges (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 256.8 kcal / 1074.5 kJ
- Białko
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Sód
- 8.4 mg