Coroa recheada com halloumi e alecrim

Coroa recheada com halloumi e alecrim

4.0 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 doses

Składniki

  • farinha de espelta mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • fermento de padeiro seco
    1 c. chá de
  • óleo vegetal
    60 g
  • leite
    150 g
  • mel
    30 g
  • ovos
    2
  • sal
    1 c. chá de
  • queijo halloumi cortado em pedaços
    250 g
  • chalota cortada em metades
    80 g
  • alecrim só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
    2 pés de
  • água
    1 c. sopa de
  • Doce de frutos vermelhos q.b. p/ guarnecer

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 262.1 mg
Białko 10.8 g
Kalorie 1317.5 kJ / 314.9 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 40.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...