
Urządzenia i Akcesoria
Frango e pastinaca com creme de limão
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 doses
Składniki
-
sumo de limão (2 unid. aprox.)80 g
-
natas c/ 30-40% de gordura200 g
-
caldo de galinha caseiro2 c. sopa cheia de
-
água400 g
-
dente de alho c/ casca1
-
peito de frango s/ pele cortado em cubos (3 cm aprox.)600 g
-
pastinaca cortada em cubos (3 cm aprox.)200 g
-
sal3 pitadas de
-
gemas de ovo2
-
amido de milho20 g
-
pimenta2 pitadas de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
412.8 kcal /
1730.5 kJ
Białko
38.5 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
751.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6: Tudo sobre modos
44 Przepisy
Portugalia
Portugalia