黃金蟲草燉山藥排骨湯

黃金蟲草燉山藥排骨湯

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • ,洗淨,切段(約5公分)
    50 克
  • 10 克
  • 排骨 ,洗淨川燙
    400 克
  • 中藥包 (黃金蟲草藥材包,詳見要訣)
    1 包
  • 1400 克
  • 新鮮山藥 ,洗淨去皮,切塊(約4公分)
    200 克
  • 米酒
    1 大匙
  • ,依個人口味調整或省略
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 2078.1 kcal / 8686.7 kJ
Białko 85.2 g
Tłuszcz 104.2 g
Węglowodany 187.8 g
Błonnik 12 g
Tłuszcz nasycony 311.5 g
Sód 325.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...