Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 包 中藥包 (四物藥材包,詳見要訣)
- 400 克 帶皮帶骨雞腿肉
- 1500 克 水
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整或省略
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2967.8 kJ / 709.9 kcal
- Białko
- 75.8 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 389.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 467.6 mg