Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
TM6

Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos

4.8 (16 ocen)

Składniki

  • 100 g mistura de legumes (aipo, cenoura, cebola, etc.), cortados em pedaços (ver dica)
  • 2 pés de tomilho, só as folhas
  • 40 g azeite, mais q.b. p/ selar
  • 500 g ganso de vitela p/ assar, numa só peça
    lub 500 g carne de vaca s/ osso p/ assar, numa só peça
  • 150 g cogumelos Paris cortados em fatias
  • 2 folhas de louro
  • 25 g caldo de legumes caseiro
    lub 25 g caldo de carne caseiro
  • 25 g concentrado de tomate
  • 80 g vinho tinto
  • 80 g água
  • Salsa q.b. p/ servir

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1376.8 kJ / 344 kcal
Białko
27.8 g
Węglowodany
8.1 g
Tłuszcz
21.5 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Błonnik
2.5 g
Sód
75 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy