Wersje kompatybilne
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Semifreddo al cocco
- 150 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna di soia
- 400 g di latte di cocco
- 50 g di farina di cocco
- 1 cucchiaio di Rum bianco
Coulis di pesche
- 250 g di pesche nettarine, sbucciate e a pezzi
- 50 g di acqua
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527.7 kJ / 364.9 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 6.5 mg
Alternatywne przepisy
Mug cake alla ricotta e mirtilli
25min
Frozen yogurt al pistacchio
10h 20min
Scones salati al basilico e crema di ricotta
40min
Coulis di frutta
10min
Vasetti di gelato alla panna cotta con mirtilli
11hod. 40min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15min
Budino allo yogurt e frutta fresca
3h 10min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6 Std. 20 Min
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4h 30min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 min
Mousse allo yogurt
2 godz. 40 min
Frozen yogurt arachidi e miele
10h 20min