Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)

Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)

4.1 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

Semifreddo al cocco
  • 150 g di zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini estratti
  • 500 g di panna di soia
  • 400 g di latte di cocco
  • 50 g di farina di cocco
  • 1 cucchiaio di Rum bianco
Coulis di pesche
  • 250 g di pesche nettarine sbucciate e a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 100 g di zucchero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 6.5 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 1527.7 kJ / 364.9 kcal
Tłuszcz 21.6 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 39.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...