Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů čerstvé petržele, pouze lístky
- 30 gramů loupaných vlašských ořechů
- 60 gramů jarní cibulky, oloupané, na hrubo nakrájené
- mořská sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 60 gramů majonézy
- 250 gramů čerstvého sýru, např. Lučiny
- 180 gramů tuňáka konzervovaného v oleji, scezeného
- Wartości odżywcze
- na 50 gramů
- Kalorie
- 7380 kJ / 1760 kcal
- Białko
- 60 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 165 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čabajská pomazánka
15 Min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min
Tuňákové máslo s kapary
5min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25 min
Dip s datlemi a kari
5min
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Mrkvovo-rukolový dip
40 min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min
Ředkvičková pomazánka
5min
Pomazánka ze sušených rajčat
10min
Pomazánka z červené řepy
5min
Třená niva
5min