Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů čedaru
- 60 gramů červené cibule, napůl, plus na ozdobu
- 4 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- ½ čerstvé chilli papričky, podle chuti, bez semínek, na kousky
- 1 konzerva rajčat, loupaných
- 400 gramů zeleninového vývaru
- 1 špetka mletého kmínu
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů kuřecích prsou, na proužky
- 60 gramů mražené kukuřice, rozmrazené, plus na ozdobu
- 1 čajová lžička limetkové šťávy
- 3 snítky čerstvého koriandru, nasekaného, plus na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 4476 kJ / 1066 kcal
- Białko
- 118 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pikantní fazolová polévka
11 godz.
Krevetová polévka s batáty
45min
Minestrone
45min
Minestrone s pancettou
25min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1h
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45min
Thajská polévka s krevetami
30min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min
Červené rybí kari
30min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min