Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 100 g d'huile de tournesol
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de farine de tapioca
- 2 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 441 kJ / 105 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Brioche sans gluten
2h 15min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Burger sans gluten
3h
Pâte sablée sans gluten
5 min
Hamburger sans gluten
1h 30min
Mix de farines sans gluten
5 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte brisée sans gluten
5 min