Salada de arroz selvagem com aspargos e castanha de cajú

Salada de arroz selvagem com aspargos e castanha de cajú

4.6 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porções

Składniki

  • água
    1400 g
  • arroz selvagem
    150 g
  • sal marinho mais q. b. para ajustar o sabor
    1 ½ c. chá de
  • salsão picado
    1 talo de
  • azeite de oliva
    40 g
  • aspargos verdes frescos, cortados em rodelas
    8
  • castanha-de-caju torrada sem sal cortada ao meio
    50 g
  • abacaxi cortado em cubos pequenos
    100 g
  • tomates sweet grape
    8
  • dill fresco somente as folhas
    2 ramos de
  • limão siciliano raspas e o suco
    ½

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porção

Sód 140 mg
Białko 7 g
Kalorie 1012 kJ / 242 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...